100% BICKLS

BUSINESS DEVELOPER

Als business developer voor BICKLS werk je aan één of twee opdrachten tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig runnen van de opdrachten, met Berthy als sparringpartner. Je weet uit ervaring (en liefst ook vanuit opleiding) hoe je producten en diensten in de markt zet, hebt verstand van marketing en je durft een adviserende rol op je te nemen.

Onze business developers zijn echter niet alleen denkers, maar ook doeners. Ze bedenken de strategie, samen met de klant, maar voeren deze ook uit. Een heerlijke combinatie tussen strategie en lekker met je voeten in de klei staan. Dat vind jij juist leuk. Onze klanten rekenen op harde werkers, ongezouten advies en veel energie en daadkracht.

Jij hebt je sporen in sales al verdiend! Je weet hoe het is om te verkopen, van de grond af op te bouwen. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid, vrijheid en de kans om echt je stempel ergens op te drukken. Je voelt de bijhorende druk, maar daar hou jij wel van.

Wéét jij gewoon dat jij hierin zult uitblinken? Dan moeten wij zeker praten!

En, ben je enthousiast? Hoor jij bij BICKLS?
Overtuig ons met je motivatie, dan nodigen wij jou uit voor een kop koffie.

Mail naar

 

Wij zoeken altijd nieuwe BICKLS

Minimaal 4 dagen p/wk, 30-36 uur, de verdeling is bespreekbaar. Ja, ook kortere werkdagen zijn mogelijk. Natuurlijk verdien jij dan een passend salaris en flink wat vakantiedagen. Daarnaast investeren wij in training & coaching en ander leuks. Als jij maar gemotiveerd bent & blijft!

Wij bieden jou zoveel mogelijk ruimte om naar eigen inzicht (en ethisch verantwoord) te handelen, zolang dit de resultaten ten goede komt. Wij willen jou omwille van wie jij bent en dit kun je het beste inzetten als jij de methodiek vindt die bij jou past. Samen met ons bouw jij aan de groei van deze start-up en gaan we voor succes voor ons allemaal!