100% BICKLS

Sales Professional

Als sales professional (junior/medior) voor BICKLS werk je aan meerdere opdrachten tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten voor onze opdrachtgever(s) met een grote focus op telefonische acquisitie, maar ook voor het onderhouden van contact met de opdrachtgever zelf. Jij hebt overtuigingskracht en wint graag de wedstrijd.

Vanuit je persoonlijke inlevingsvermogen, (werk)ervaring en kennis weet jij een gesprek zo te sturen dat de interesse direct wordt gewekt en een afspraak gauw gemaakt is. Wij houden van eigenheid, een tikje brutaliteit en bakken vol charme. Geen voorgekauwde hap dus, maar lekker vlotte gesprekken.

Jij houdt van sales! Je weet dat je nog veel te leren hebt, maar je bent enthousiast, positief ingesteld en bijt je ergens in vast tot het lukt. Je doelen haal je met gemak en je streeft ernaar de beste te zijn.

Heb jij al ervaring als telefonische sales professional of wéét jij gewoon dat jij hierin uit zult blinken? Dan moeten wij zeker praten!

En, ben je enthousiast? Hoor jij bij BICKLS?
Overtuig ons met je motivatie, dan nodigen wij jou uit voor een kop koffie.

Mail naar

 

Wij zoeken altijd nieuwe BICKLS

Liefst voor 4 of 5 dagen p/wk, 24-38 uur, dan is eigenlijk alles bespreekbaar. Natuurlijk verdien jij dan een passend salaris en flink wat vakantiedagen. Daarnaast investeren wij in training & coaching en ander leuks. Als jij maar gemotiveerd bent & blijft!

Wij bieden jou de ruimte om naar eigen inzicht (en ethisch verantwoord) te handelen, zolang dit de resultaten ten goede komt. Wij willen jou omwille van wie jij bent en dit kun je het beste inzetten als jij de methodiek vindt die bij jou past. Samen met ons bouw jij aan de groei van BICKLS en gaan we voor succes voor ons allemaal!