100% BICKLS

Sales Professional

Als sales professional voor BICKLS werk je aan één of twee opdrachten tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten voor onze opdrachtgever(s) met een grote focus op telefonische acquisitie, maar ook voor het onderhouden van contact met de opdrachtgever zelf. Jij hebt overtuigingskracht en wint graag de wedstrijd.

Vanuit je persoonlijke inlevingsvermogen, (werk)ervaring en kennis weet jij een gesprek zo te sturen dat de interesse direct wordt gewekt en een afspraak gauw gemaakt is. Wij houden van eigenheid, een tikje brutaliteit en bakken vol charme. Geen voorgekauwde hap dus, maar lekker vlotte gesprekken.

Jij houdt van sales! Bent enthousiast, positief ingesteld en jij bijt je ergens in vast tot je scoort. Je targets haal je met gemak en je streeft altijd naar meer.

Heb jij ervaring als telefonische sales professional of wéét jij gewoon dat jij hierin uit zult blinken? Dan moeten wij zeker praten!

En, ben je enthousiast? Hoor jij bij BICKLS?
Overtuig ons met je motivatie, dan nodigen wij jou uit voor een kop koffie.

Mail naar

 

Wij zoeken altijd nieuwe BICKLS

Liefst voor 4 of 5 dagen p/wk, 24-32 uur, dan is eigenlijk alles bespreekbaar. Ja, ook kortere werkdagen zijn mogelijk. Natuurlijk verdien jij dan een passend salaris met commissiemogelijkheden en flink wat vakantiedagen. Daarnaast investeren wij in training & coaching en ander leuks. Als jij maar gemotiveerd bent & blijft!

Wij bieden jou zoveel mogelijk ruimte om naar eigen inzicht (en ethisch verantwoord) te handelen, zolang dit de resultaten ten goede komt. Wij willen jou omwille van wie jij bent en dit kun je het beste inzetten als jij de methodiek vindt die bij jou past. Samen met ons bouw jij aan de groei van deze start-up en gaan we voor succes voor ons allemaal!