100% BICKLS

Berthy Blom

Commercieel directeur

Berthy is BICKLS ten voeten uit. Haar drang naar vernieuwing, ontwikkeling en samenwerken is leidend voor de keuzes die we maken. Berthy gelooft in positiviteit, transparantie en samen alles eerlijk delen; zowel de successen als de leermomenten. Zij is overkoepelend betrokken bij al onze opdrachten, is niet alleen zelf veel aan het werk voor opdrachtgevers maar is ook sparringpartner en coach van de andere BICKLS. Zo zorgt zij er voor dat we elke dag plezier maken, scherp blijven en steeds weer kwaliteit en resultaat leveren.

Woorden die Berthy typeren

Bevlogen, energiek, creatief, positief, eigenwijs, flexibel maar lastig te sturen (behoorlijk irritant soms), volhardend en constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen.

BICKLS stoppen nooit maar we veranderen soms wel van koers!

Na 4 prachtige jaren hebben we besloten het roer om te gooien. We hebben veel geleerd, mooie opdrachten gehad, keihard gewerkt, vriendschappen gesloten en voor dit alles zijn we vreselijk dankbaar. De Corona-pandemie gaf ons stof tot nadenken en uiteindelijk hebben we besloten om met behoud van energie alles per 1 augustus 2020 netjes af te ronden en op zoek te gaan naar nieuw avontuur! 

 
When life gives you lemons, you make lemonade!

Berthy, Ellen, Eralda & Patricia

BICKLS