100% B!CKLS

Patricia Balk

Sales professional

Patricia is hartelijk en positief. Luchtig, ongecompliceerd en vrolijk. Leergierig en stiekem nergens bang voor. Super om te zien hoe zij alles omarmt en direct eigen maakt; echt een aanwinst voor het team.  Ze zorgt voor een kalme en frisse wind binnen BICKLS en een mooie dynamiek. Haar sales aanpak is gebaseerd op vriendelijkheid, oprechte interesse en openheid. Ook is ze bijzonder goed in het stellen van precies de juiste vragen. Best heel handig als je in sales werkt. 

Woorden die Patricia typeren

Kalm, vrolijk, leergierig en zorgzaam. Warm ook, gewoon een heel fijn mens om bij in de buurt te zijn. Nee, jullie mogen haar niet hebben. Patricia hoort bij BICKLS.

BICKLS stoppen nooit maar we veranderen soms wel van koers!

Na 4 prachtige jaren hebben we besloten het roer om te gooien. We hebben veel geleerd, mooie opdrachten gehad, keihard gewerkt, vriendschappen gesloten en voor dit alles zijn we vreselijk dankbaar. De Corona-pandemie gaf ons stof tot nadenken en uiteindelijk hebben we besloten om met behoud van energie alles per 1 augustus 2020 netjes af te ronden en op zoek te gaan naar nieuw avontuur! 

 
When life gives you lemons, you make lemonade!

Berthy, Ellen, Eralda & Patricia

BICKLS