werken @BICKLS

Telefonische acquisitie, account management, lekkere werksfeer, leuke opdrachten?

WERKEN @BICKLS

Wij zijn BICKLS. Wij kunnen verkopen als geen ander, hebben de beste en leukste trainers onder ons, maken van iedere dag een feestje en houden van de kick van succes. Als sales outsourcing- en trainingspartner voor het MKB smelten wij samen met onze opdrachtgevers en adviseren wij op het gebied van sales en customer service.

Wij zijn de flexibele schil voor ondernemers die behoefte hebben aan sales professionals om hun diensten of producten te verkopen, zonder deze zelf in dienst te nemen. Wij hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten, wij denken mee en zijn hierdoor echte “relatieverkopers” maar durven ook om de deal te vragen.  

Wij durven te zeggen dat wij een vet leuke organisatie zijn; we zijn in 2016 begonnen en gaan als een banaan. We zijn professioneel, open minded, oprecht, hartelijk, een tikkeltje gek, en keiharde werkers. 

Helaas hebben wij op dit moment geen vacatures

BICKLS stoppen nooit maar we veranderen soms wel van koers!

Na 4 prachtige jaren hebben we besloten het roer om te gooien. We hebben veel geleerd, mooie opdrachten gehad, keihard gewerkt, vriendschappen gesloten en voor dit alles zijn we vreselijk dankbaar. De Corona-pandemie gaf ons stof tot nadenken en uiteindelijk hebben we besloten om met behoud van energie alles per 1 augustus 2020 netjes af te ronden en op zoek te gaan naar nieuw avontuur! 

 
When life gives you lemons, you make lemonade!

Berthy, Ellen, Eralda & Patricia

BICKLS