werken @BICKLS

Telefonische acquisitie, account management, lekkere werksfeer, leuke opdrachten?

WERKEN @BICKLS

Wij zijn BICKLS. Wij kunnen verkopen als geen ander, maken van iedere dag een feestje en houden van de kick van succes. Als sales outsourcing partner voor het MKB smelten wij samen met onze opdrachtgevers en adviseren wij op het gebied van sales en marketing.

Wij zijn de flexibele schil voor ondernemers die behoefte hebben aan sales professionals om hun diensten of producten te verkopen, zonder deze zelf in dienst te nemen. Wij hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten, wij denken mee en zijn hierdoor echte “relatieverkopers” maar durven ook om de deal te vragen.  

Wij durven te zeggen dat wij een vet leuke organisatie zijn; we zijn in 2016 begonnen en gaan als een banaan. We zijn professioneel, open minded, oprecht, hartelijk, een tikkeltje gek, en keiharde werkers. 

Wij zoeken enthousiaste, gedreven professionals

SALES PROFESSIONAL

Als sales professional voor BICKLS werk je aan één of twee opdrachten tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten voor onze opdrachtgever(s) met een grote focus op telefonische acquisitie, maar ook voor het onderhouden van contact met de opdrachtgever zelf. Jij hebt overtuigingskracht en wint graag de wedstrijd.

PRODUCTMANAGER

Deze vacature is momenteel gesloten.

BUSINESS DEVELOPER

Deze vacature is momenteel gesloten.